Goedkope badkamer accessoires

Wanneer u zoekt op goedkope badkamer accessoires bent u daarvoor aan het juiste adres bij Sanimaster. Zo beschikken we niet alleen over tegels en sanitair. Maar ook voor badkamer accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan wastafelkranen of wandspiegels. Door middel van hoge kwaliteit producten kunt u zorgen voor een stijlvol afgewerkte badkamer. Doordat Sanimaster zorgt voor het importeren van tegels en sanitair kunnen we voor u de prijzen laag houden. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een derde partij voor het importeren hebben we niet te maken met extra bijkomende kosten voor het importeren. Zo profiteert u als klant van kwalitatief hoge producten tegen lage prijzen. Bent u benieuwd geworden welke producten in ons assortiment staan? Neem dan een kijkje in onze webshop.

goedkope badkamer accessoires

Tegels

Bent u op zoek naar tegels voor bijvoorbeeld uw badkamer of keuken? Sanimaster heeft een ruim aanbod aan tegels en kan u adviseren. Daarnaast kunt u direct vanuit onze voorraad uw bestelling plaatsen.

Sanitair

Sanimaster beschikt over een ruim aantal sanitair producten. Door middel van deze producten kunt u uw badkamer geheel restylen. Kortom, van badkamermeubels tot wastafelkranen. Sanimaster heeft het voor u op voorraad!

goedkope badkamer accessoires

Sanimaster

Wanneer u opzoek bent naar sanitair producten bent u bij Sanimaster aan het juiste adres. Zo beschikken wij over een ruim assortiment waar u niet omheen kunt. Ook wanneer u grotere hoeveelheden wilt bestellen is dit mogelijk bij Sanimaster. We adviseren u dan wel om eerst contact op te nemen en uw bestelling te bespreken. Wilt u een tegel bekijken voor u deze koopt? Vraag dan een proefsample aan. Voor  slechts € 10,- verzenden wij u een proefsample. Wanneer de kleur naar wens is en u dit product wilt bestellen brengen wij het reeds betaalde bedrag van de proefsample in mindering op uw factuur.

BADKAMERTEGELS

Sanimaster heeft bijvoorbeeld een groot en voordelig assortiment, waarmee u uw volledige sanitair geheel naar eigen smaak kunt inrichten. Naast badmeubels kunt u bij ons zeer voordelig keukenkranen of fraaie wastafels kopen. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze één van onze mensen.

DIVERSE SOORTEN

Vaak worden natuurlijke materialen worden vaak gewaardeerd om het rustgevende effect of de stoere uitstraling. Bij Sanimaster hebben wij mooie tegels zoals wandtegels en vloertegels beschikbaar. Een voordeel van natuursteen is dat dit vaak een vriendelijk materiaal is ook geschikt voor natte ruimtes. Voor een gaaf effect en een goede bescherming kunt u eventueel gebruik maken van een kleur impregneer middel.

ADVIES

Wilt u bij Sanimaster advies krijgen? Met het ruime assortiment en ons kennis van tegels kunt u uw keuken of badkamer zo mooi maken als uw wilt. Wat dacht u van de vele opties van een tegels badkamer mozaïek? Dat wil zeggen u eenvoudig kunt combineren met kleuren. Kiest u voor rust bijvoorbeeld een combinatie van zwart wit en grijstinten? Dan is mozaïek wellicht iets voor u.